Fastighetsskötare till Skara

Senäte är ett familjeföretag med över 80 års erfarenhet som hyresvärd. Vår affärsidé är att erbjuda ett bra boende med omtänksam service i våra välskötta fastigheter.

Senäte hyr ut bostäder och lokaler med tyngdpunkt på bostäder. Vi finns på sex orter i Sverige och förvaltar totalt ca 2300 bostäder. I Skara har vi 282 bostäder samt en del lokaler.

Vårt huvudkontor med nio anställda ligger i Lidköping.

Fastighetsskötare till Skara

Senäte söker en fastighetsskötare till verksamheten i Skara. I Skara arbetar idag tre personer med fastighetsförvaltningen. I din roll ingår att utföra service, underhåll och reparationer i våra fastigheter samt arbete med utvändig fastighetsskötsel och grönytor.

I ditt arbete kommer du att ha kontakt med våra hyresgäster varför vi sätter stort värde på social förmåga. Du ska ha god samarbetsförmåga samt vara drivande och ha förmåga att organisera ditt dagliga arbete.

Arbetet är mycket varierande och du möts ofta av helt nya problem och situationer som du förväntas lösa på egen hand och/eller tillsammans med vår övriga personal. Om du har erfarenhet från liknande arbete alternativt har en bakgrund som snickare, rörmokare, elektriker eller likvärdigt är det en fördel. Körkort är ett krav.

Vid eventuella frågor om tjänsten kan du kontakta Björn Svensson, 0510 – 488 720.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november till Senäte, Attention Björn Svensson, Axvallagatan 4, 532 37 SKARA eller på mail skara@senate.se.