Lediga garage till våra bostadshyresgäster.

Vi vill framhålla att det just nu finns lediga garage för Er bostadshyresgäster på Kvarnegårdsgatan 5 &7 samt Skaragatan, Siriusgatan och Karlagatan att hyra.

Är ni intresserade av att hyra ett av dessa garage? Ring till uthyringskontoret, tisdagar – fredagar 09:30 – 12:00 på tel. 0510-488711

Söker du en 1:a eller 2:a?

Just nu har vi ett antal 1:or och 2:or tillgängliga för uthyrning. Är du intresserad? Kontakta vårt huvudkontor på Scheelegatan 7 och lämna in en intresseanmälan. Vi finns på plats vardagar mellan 9.30-11.30 samt torsdagar 15.00-17.00. 

Ny sushirestaurang i Skara

Vi på Senäte önskar vår nya sushirestaurang på Marumsgatan 6 i Skara lycka till.

Senäte ger ut fotobok

Senätes julklapp till hyresgäster och samarbetspartner är i år lite annorlunda. Årets julklapp är nämligen en fotobok och ett bidrag på 100.000 kr till fotbollsprojekt i Colombia.

Fotoboken beskriver en del av Senätes välgörenhetsarbete över åren, speciellt samarbetet med Ankarstiftelsen. Samarbetet med Ankarstiftelsen har bland annat lett till 30 skolor i Colombia. Dessutom har man arbetat med vattenrening, dagverksamhet samt fotbollsskolor för att minska brottsligheten och få barnen att gå till skolan.

Både företaget självt, dess ägare samt Nils och Anita Danielsons stiftelse har varit delaktiga i samarbetet. Både företagets grundare Nils Danielson och hans kompanjon Kenneth Thorstensson har velat göra skillnad för människor i fattiga länder och den traditionen lever kvar hos Senäte.

I mer än två decennier har man bidragit med 40 miljoner kronor till olika välgörande ändamål och genom fotoboken vill man visa på en del av detta.

Senäte är ett familjeföretag som varit verksamt i över 80 år. Företaget äger och förvaltar över 200 fastigheter med 2 200 bostäder och 120 lokaler. Verksamheten finns på sju orter i Sverige – Lidköping, Skara, Falköping; Degerfors, Köping, Gävle och Grästorp.

 

Frågor besvaras av Jonas Danielson, Senäte.

jonas.danielson@senate.se

Telefon: 0510 488 703

En liten hälsning från ett snöigt Skara

Kontoret stängt

Vi har stängt kontoret tills vidare på grund av Covid-19.

Huvudkontoret stängt

Vi stänger huvudkontoret tills vidare för besök på grund av Covid-19. 
Ni kan nå oss via telefon och e-post.