Uthyrningskontor Lidköping

Uthyrningskontoret på Industrigatan 4 är stängt fredag vecka 14. 
Välkommen åter tisdagen den 7 april 09:30 - 12:00.

Information med anledning av Coronaviruset

Med anledning av att det nu är en hög risk för smittspridning av Coronavirus i Sverige ber vi besökare till våra kontor att inte komma in om man har besvär av feber, hosta, halsont, snuva, andningssvårigheter, har varit i ett område där smittspridning pågår eller har varit i kontakt med person med misstänkt coronavirusinfektion.

Vi uppmanar dig att istället kontakta oss via e-post eller telefon. Känner du dig sjuk ber vi dig också att avvakta med att göra felanmälan av din lägenhet om det inte är frågan om något som är akut. Detta för att förhindra smittspridning.

Håll dig uppdaterad genom att följa myndigheternas rekommendationer där du hittar uppdaterad och säkerställd information om coronaviruset och sjukdomen kallad Covid-19.

Länkar

www.folkhalsomyndigheten.se

www.krisinformation.se

Det är hög belastning på samhällets telefontjänster, särskilt sjukvårds­rådgivningen, 1177. Hjälp de som verkligen behöver komma fram att göra det. Många vanliga frågor besvaras ingående på myndigheternas webbplatser. Alternativt kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13.

 

Folkhälsomyndigheten har också smittskyddsinformation på olika språk.

Grusupptagning i Skara

Nu har vi börjat med att ta upp gruset på våra fastigheter i Skara.

Lediga enrumslägenheter

Just nu har vi ett antal enrumslägenheter tillgängliga för uthyrning. Är du intresserad? Kontakta vårt huvudkontor på Scheelegatan 7 och lämna in en intresseanmälan. Vi finns på plats vardagar mellan 9.30-11.30 samt torsdagar 15.00-17.00.

Spin of hope

Den 25 april arrangeras Spin of Hope i Lidköping. Senäte är med och cyklar för barncancerfonden. 

Cykelrensning pågår på samtliga fastigheter

Cykelrensning pågår på Senätes samtliga fastigheter i Skara.

Har du glömt att märka upp din cykel kontakta kontoret i Skara
på telefontiden som är måndag-fredag kl.09.30-11.00
samt tisdag och torsdag kl.15.00-16.00.

Hälsningar

Vi på Senäte

Fribiljetter till basket med Köping Stars

Senäte Fastigheter AB är stolt sponsor till Köpings Stars som inlett säsongen mycket bra.

Vi har fått ett antal fribiljetter som vi kan erbjuda våra hyresgäster och det är först till kvarn som gäller. Biljetterna kan hämtas ut på vårt kontor på Scheelegatan 7 på våra kontorstider, måndag-fredag 09:30-11:30 samt torsdagar mellan 15:00-17:00.