Kontoret i Gävle är stängt för semester 16/11-29/11!

Kontoret i Gävle har stängt för semester under tiden 16/11-29/11. 

Vid felanmälningar och akuta ärenden kan ni ringa huvudkontoret på telefon 0510-860 80. Vi har öppet mellan klockan 8.00-16.00.

På måndag den 30/11 har kontoret i Gävle öppet som vanligt igen.

Välkommen åter!

Hälsningar, 
vi på Senäte

Kontoret stängt

Vi har stängt kontoret tills vidare på grund av Covid-19.

Huvudkontoret stängt

Vi stänger huvudkontoret tills vidare för besök på grund av Covid-19. 
Ni kan nå oss via telefon och e-post. 

Kontoret är stängt

Vi stänger kontoret tillsvidare för besök på grund av Covid-19. 
Ni kan som vanligt nå oss via telefon och e-post

Kontoret i Falköping stängt

Vi har stängt kontoret i Falköping och öppnar tidigast igen den 12 november. 

Information med anledning av Coronaviruset

Med anledning av att smittspridningen av Coronaviruset åter har ökat i Sverige ber vi besökare till våra kontor att inte komma in om man har besvär av feber, hosta, halsont, snuva, andningssvårigheter, har varit i ett område där smittspridning pågår eller har varit i kontakt med person med misstänkt coronavirusinfektion.

Vi uppmanar dig att istället kontakta oss via e-post eller telefon. Känner du dig sjuk ber vi dig också att avvakta med att göra felanmälan av din lägenhet om det inte är frågan om något som är akut. Detta för att förhindra smittspridning. Vi ber er även att hålla avstånd till vår personal, när de gör åtgärder i fastigheterna. 

Håll dig uppdaterad genom att följa myndigheternas rekommendationer där du hittar uppdaterad och säkerställd information om coronaviruset och sjukdomen kallad Covid-19.

Länkar

www.folkhalsomyndigheten.se

www.krisinformation.se

Det är hög belastning på samhällets telefontjänster, särskilt sjukvårds­rådgivningen, 1177. Hjälp de som verkligen behöver komma fram att göra det. Många vanliga frågor besvaras ingående på myndigheternas webbplatser. Alternativt kan du ringa det nationella informationsnumret 113 13.

 

Folkhälsomyndigheten har också smittskyddsinformation på olika språk.

Fastighetsskötare till Skara

Senäte är ett familjeföretag med över 80 års erfarenhet som hyresvärd. Vår affärsidé är att erbjuda ett bra boende med omtänksam service i våra välskötta fastigheter.

Senäte hyr ut bostäder och lokaler med tyngdpunkt på bostäder. Vi finns på sex orter i Sverige och förvaltar totalt ca 2300 bostäder. I Skara har vi 282 bostäder samt en del lokaler.

Vårt huvudkontor med nio anställda ligger i Lidköping.

Fastighetsskötare till Skara

Senäte söker en fastighetsskötare till verksamheten i Skara. I Skara arbetar idag tre personer med fastighetsförvaltningen. I din roll ingår att utföra service, underhåll och reparationer i våra fastigheter samt arbete med utvändig fastighetsskötsel och grönytor.

I ditt arbete kommer du att ha kontakt med våra hyresgäster varför vi sätter stort värde på social förmåga. Du ska ha god samarbetsförmåga samt vara drivande och ha förmåga att organisera ditt dagliga arbete.

Arbetet är mycket varierande och du möts ofta av helt nya problem och situationer som du förväntas lösa på egen hand och/eller tillsammans med vår övriga personal. Om du har erfarenhet från liknande arbete alternativt har en bakgrund som snickare, rörmokare, elektriker eller likvärdigt är det en fördel. Körkort är ett krav.

Vid eventuella frågor om tjänsten kan du kontakta Björn Svensson, 0510 – 488 720.

Vi vill ha din ansökan senast den 30 november till Senäte, Attention Björn Svensson, Axvallagatan 4, 532 37 SKARA eller på mail skara@senate.se.