Hoppa till innehåll
Hem » Lidköping

Lidköping

Välkommen till Lidköping

I Lidköping är det lätt att trivas. Här bor du vid Vänerns södra strand, med närhet till både vatten och natur. Senäte har ca 550 bostäder spridda över hela Lidköping, samtliga med bra läge. Alla lägenheter har kabel-TV och tillgång till bredband via öppen fiber.

Våra fastigheter

Våra totalt cirka 2.300 bostadslägenheter och 120 lokaler är fördelade på drygt 200 hus i alla tänkbara storlekar och former. Är du nyfiken på vilka fastigheter vi förvaltar i Lidköping?

Fastigheter med bostadskö

Några av våra lägenheter har bostadskö. I Lidköping gäller det Solhagsvägen 20 och Kapellgatan 5 A & 7 C. Här kan du läsa mer om vad bostadskö innebär och hur du går tillväga om du är intresserad.

Hyra fastighetslokal i Lidköping

Hyra lägenhet i Lidköping

Vill du bo hos oss?

Vi vill att du ska trivas och bo länge hos oss. Rätt kund till rätt bostad är grundtanken i vår uthyrning. Det innebär att vi, med hänsyn till såväl kund som befintliga hyresgäster och företagets bästa, fäster stor vikt vid valet av kund.  Vi har fastigheter med ett kösystem och fastigheter med en intressebank. 

Fastigheter med bostadskö

För fastigheter med bostadskö, klicka på länkarna.

Fastigheter med intressebank

I fastigheter utan bostadskö finns en intressebank som bygger på att du är aktivt sökande. För att du ska kunna erbjudas en lägenhet måste du först anmäla dig som bostadssökande till vår intressebank. Du kan enkelt registrera dig till vår intressebank genom att klicka på knappen nedan och fylla i formuläret.

Website made with ♡ by Dotter & Döse