Hem » Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Kvarteret Skatan

Vårt nybygge på Solhagsvägen 20 går med stormsteg framtår och vi kan nu visa en bild på hur fin baksidan med balkongerna kommer att bli.

Fribiljetter till Köping Stars

  • Köping

Senäte är stolt sponsor till Köping Basket och i vårt sponsoravtal ingår möjligheten att dela ut fribiljetter till våra hyresgäster. Matchvärd fredagen den 12 november Fredagen den 12 november är Senäte matchvärd och det vore roligt om ni ville komma och se matchen tillsammans med oss. Vi har ett begränsat… Läs mer »Fribiljetter till Köping Stars

Vi söker fastighetsskötare till Falköping

Senäte Fastigheter i Falköping växer och vi söker därför en självgående och proaktiv person till vår fastighetsservice. Är du intresserad av inre skötsel, yttre skötsel och reparationer och vill ha ett roligt jobb på ett väletablerat och välkänt företag? Då kan tjänsten som Fastigetsskötare hos oss på Senäte vara något för… Läs mer »Vi söker fastighetsskötare till Falköping

Fasadrenovering

  • Köping

Just nu håller vi på med en omfattande fasadrenovering på Järnvägsgatan 13/Vällaregatan 4-10. Arbetet förväntas vara klart i december 2021.

Nya dörrar

  • Köping

Nu har vi bytt dörrar på Scheelegatan 13, 15 samt Borgmästaregatan 10, 12

Kvarteret Skatan

Nu är markarbeten i full gång och inom kort kommer nästa steg påbörjas som är pålningsarbete. När de pålar kommer det höras ett dunkande ljud och vibrationer i marken kan upplevas. Arbetet med detta kommer ta ca 2 veckor.