Hem » Nyhetsarkiv

Nyhetsarkiv

Vårstädning i garaget!

Nu är det snart dags att vårstäda och göra fint i garaget. Vi börjar med att spola väggarna på onsdag och torsdag den 8 juni och 9 juni och sen fortsätter vi att sopa hela golvet med sopmaskin på fredag den 10 juni. Arbetet kommer pågå mellan klockan 08,00-16,00 alla… Läs mer »Vårstädning i garaget!

Lediga garage i Lidköping

Detta gäller endast våra boende på Mellbygatan, Broholmsgatan, Skaragatan, Siriusgatan, Karlagatan och Kvarnegårdsgatan. Vi har nu lite vakanta garage på dessa adresser eller i nära anslutning. Är ni intresserade av att hyra ett garage, kontakta vår uthyrning på 0510-488711 på vardagar mellan 09:30 – 12:00.

Fiskmåsar

Störande fåglar är ett återkommande dilemma med vårens ankomst. En av fåglarna som upplevs som störande är måsen. Måsarna bygger sina bon och föder upp sina ungar från april-juni och det är under denna period som de upplevs som mest störande, ibland också aggressiva. Vi arbetar kontinuerligt för att minimera… Läs mer »Fiskmåsar

Massor av blötsnö!

Nu har det kommit massor av snö, igen! Vi får hoppas att det är sista gången i vinter och att våren snart tar över, istället. Var försiktiga där ute i halkan!

Enrumslägenheter för uthyrning

Just nu har vi ett antal enrumslägenheter lediga för uthyrning från olika datum. Intresserad? Hör av er till oss på telefon 0221-151 21, mån-fre 09:30-11:30 samt torsdagar 15:00-17:00.