Hem » Nyhetsarkiv » Vi söker fastighetsskötare till Falköping

Vi söker fastighetsskötare till Falköping

Senäte Fastigheter i Falköping växer och vi söker därför en självgående och proaktiv person till vår fastighetsservice. Är du intresserad av inre skötsel, yttre skötsel och reparationer och vill ha ett roligt jobb på ett väletablerat och välkänt företag? Då kan tjänsten som Fastigetsskötare hos oss på Senäte vara något för dig!

Vad innebär jobbet som Fastigetsskötare?

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta med skötsel av grönytor, arbeta med snöröjning och grusning och sandning på vintern samt upptagning av grus på våren. I jobbet ingår även att hantera felanmälningar samt andra inkommande ärenden, vidta nödvändiga åtgärder i form av reparationer och förbättringar och planera och genomföra besiktningar och annat kringarbete vid in- och utflyttningar. Du kommer att ingå i teamet på vår fastighetsservice och arbeta i nyrenoverade, trivsamma och trevliga lokaler i centrala Falköping.

Vem söker vi?

Till rollen som Fastigetsskötare söker vi framförallt dig som är en driven och social person som motiveras av att få ta eget ansvar och att ge kunder riktigt bra service. För att komma in i rollen så snabbt som möjligt är det ett stort plus om du har erfarenhet av snickeri, servicearbete och fastighetsskötsel, men det här är inget krav. Utöver det är det en stor fördel om du har erfarenhet av arbete som hantverkare.

Vill du veta mer?

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Nexer Necruit för Senätes räkning, vilket innebär att du kommer att bli anställd direkt av Senäte. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Nexer Necruits rekryteringskonsult Magnus Fagerberg på telefonnummer: 0730429034 eller via e-post: magnus.fagerberg@nexergroup.com.


Vi ser fram emot din ansökan!