Hoppa till innehåll
Hem » Nyhetsarkiv » Vi söker fastighetstekniker i Köping

Vi söker fastighetstekniker i Köping

Vill du ha ett varierande arbete med stort eget ansvar? Är du lösningsfokuserad och serviceinriktad? Senäte söker nu en fastighetstekniker i Köping, ansök redan idag för att få chansen att jobba på ett familjärt företag som sätter det trygga boendet först!

Din vardag
Som fastighetstekniker är din dag varierande. Du är behjälplig vid felanmälningar, genomför underhåll av våra fastigheter och sköter förbättringsarbeten. I rollen ingår att sköta beställning av reparationer samt att sköta den dagliga förvaltningen. Du har kontinuerlig kontakt med våra hyresgäster, leverantörer och hantverkare. Du kommer ingå i ett team med 5 kompetenta medarbetare.

Vem är du?
För att passa i den här rollen ser vi gärna att du är driven och trivs när du får eget ansvar över dina uppgifter. Du är social, händig och nyfiken, du vågar testa nya saker. Rollen medför skiftande arbetsuppgifter vilket medför att du bör vara stresstålig och flexibel. B-körkort och god kunskap i svenska i tal och skrift är ett krav. Det är meriterande om du även har goda kunskaper i engelska. Har du tidigare erfarenhet från ett hantverksyrke, arbete med vitvaror, el/elektronik och god datakunskap är även det meriterande för tjänsten.

Vill du veta mer?
Vid frågor är du välkommen att kontakta Torbjörn Lundqvist på telefonnummer: 0510-488 712 eller via e-post: torbjorn.lundqvist@senate.se Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt, dock senast 2023-03-31.

Om företaget
Senäte är ett familjeföretag som verkat som fastighetsförvaltare i över 80 år. Företaget har som mål att ständigt växa och bli bättre på det de gör. Deras vision är att erbjuda ett tryggt boende för hela livet med närhet till sin hyresvärd. Senäte vill att deras hyresgäster ska känna sig trygga och omhändertagna, företaget finns alltid nära till hands om de behöver hjälp med något.

Website made with ♡ by Dotter & Döse